Guld og sølv købes. Bedste priser og suveræn service

Guld og sølv købes til de bedst tænkelige dagspriser. Metaligen Aps køber jeres gamle guld og sølv. Ringe, halskæder, øreringe, mønter, tandguld, bestik med mere - simpelthen alt hvad I har liggende uanvendt på hylder og i skuffer. Når I sælger jeres gamle guld og sølv til Metaligen Aps, prioriterer vi, at I selv er med, når vi vurderer og veje guldet og sølvet. Vi byder på nogle af markedets mest attraktive guldpriser og sølvpriser, uanset om I vælger at sælge eller investere penge i nye barrer eller mønter. Med mellemrum begiver vi os ud på indkøbsture overalt i Danmark, så har I lidt større partier af disse ædelmetaller, ring da gerne til os på Tlf.:57 61 62 82 og få en aftale om et besøg hjemme hos jer. Guld og sølv købes året rundt til markedets bedste priser.

Guld og sølv købes til højeste dagspris hos erfarne Metaligen Aps

Guld og sølv priserne er som bekendt steget markant gennem de senere år, mange har fået værdien af deres ringe, halskæder, armbånd med mere mangedoblet på blot nogle få år. Mange mennesker har liggende eller stående store værdier i deres hjem, guld og sølv som måske aldrig bæres eller anvendes, så hvorfor ikke blot sælge det, mens priserne er rekordhøje. guld og sølv købes

Vi kører med varierende dagspriser, som følger priserne på verdens spotmarkeder – jeres garanti for altid at få bedst mulige pris tilbudt. Guld og sølv købes på den måde til dagens bedst opnåelige pris.

Kontakt os på Tlf.:57 61 62 82 og hør nærmere om de dagsaktuelle priser. Vi er aldrig længere borte end en telefonsamtale.

Copyright 2011 METALIGEN | Themcom