spacer
image3
spacer

Køb af sølv og guld til markedets bedste priser

Metaligen Aps byder på markedets bedste priser, når det gælder køb af sølv fra private med mere. Køb af sølv til måske Danmarks bedste priser. Ring til os på Tlf.:57 61 62 82 eller send os en mail. Vi kører jævnligt overalt i Danmark og køber jeres gamle guld og sølv kontant. Den pris, som vi kan tilbyde, beror selvfølgelig på den finhed eller den karat jeres guld eller sølv har. Desto højere karat jo højere pris kan vi tilbyde pr. gram. Når vi er kommet overens om prisen, udbetales beløbet kontant eller indsættes på jeres bankkonto efter aftale.

Skal I sælge arvesølvet? Vi køber sølv til absolutte toppriser

Metaligen Aps er køber af sølv af enhver art. Køb af sølv fra private, antikvitetshandlere og mange andre sælgere af sølv. Vi tager ofte på indkøbsrejser i Danmark, så kontakt os gerne for at høre, hvornår vi kommer i nærheden af jeres bopæl. Vi har nu 30 års erfaring i branchen, hvilket er jeres garanti for seriøsitet, stabilitet og de bedste priser på køb af sølv. Vi køber også guld på tilsvarende måde, og garanterer vi, også her markedets bedste priser.køb af sølv

Guld og sølv er den bedst tænkelige investering i disse tider, hvor aktiemarkederne kollapser og priserne på ædelmetaller bare stiger og stiger. Metaligen Aps er jeres garant for lave priser og suveræn kundebetjening, vi er en partner, som i altid kan have tillid til, både når det gælder køb af sølv og andre ædelmetaller samt salg af samme.

spacer

spacer
Copyright 2011 METALIGEN | Themcom