Bedste pris på sølv – hver dag året rundt

Metaligen Aps har fornøjelsen at kunne tilbyde måske Danmarks bedste pris på sølv, uanset om du vil købe eller sælge. Har du nogle gamle guld- eller sølvsmykker liggende i kommodeskuffen, sølvbestik som aldrig anvendes, gamle sølvpokaler eller lignende, så er tiden måske inde til at veksle disse ”klenodier” til kontante penge – og priserne er gode på brugt guld eller sølv.

Vi har næsten 30 års erfaring i branchen og er altid klar med et godt tilbud, også hvis I ønsker at investere i guld eller sølv. Vi kan tilbyde både guldbarrer og sølvbarrer til bedst tænkelig dagspris – hver dag. Kontakt os på Tlf.:57 61 62 82, for bedste pris på sølv eller guld. Husk, at vi aldrig er længere borte end en enkelt telefonsamtale.

Købe eller sælge? Vi kan til enhver tid tilbyde bedste pris på sølv og guld

Priserne på guld og sølv er som bekendt steget kraftigt gennem de senere år. Dette hænger sammen med den verdensomspændende økonomiske krise, som har fået mange små og store investorer til at flygte fra aktier og obligationer og lignende og i stedet placere penge i guld og sølv, hvilket har tvunget priserne kraftigt i vejret. sølv priser

Har I liggende nogle gamle guld- eller sølvsmykker, sølvbestik eller lignende, så kan de nu veksles til kontanter med stor fordel. Vi både køber og sælger ædelmetaller og kan altid tilbyde markedets bedste pris på sølv og andre ædelmetaller. Kontakt os gerne og hør nærmere og læs mere her på hjemmesiden.

Copyright 2011 METALIGEN | Themcom